Egyéb kategória

Miért pont elektromos kandalló?

A kellemesen ropogó kandalló tüze mellett üldögélni miközben forró kakaót szürcsölünk. Ó, igen, de jó is lenne! Csak kár, hogy ez egy panelben nehezen megvalósítható… Vagy mégsem? Mindezt megcáfoljuk, és mutatunk egy megoldást, amellyel kandalló hangulatot varázsolhatunk lakásunkba, akár a 10. emeletre is.

Nincs füst

Nincsenek valódi lángok, nem szabadul fel mérgező gáz a berendezésből, látványra mégis valódi kandalló képe jelenik meg előttünk úgy, hogy nem kell aggódni a tűz okozta veszélyek miatt. Egy vezetéket kell bedugni a konnektorba, és már élvezhetjük is a hangulatot, és a meleget.

Könnyű karbantartás

Ha valaha is gondolkodott saját kandallóban, akkor valószínű, hogy gyorsan el is vetette az ötletet, amely leginkább a karbantartásból adódik, mert a valódi tűz füstöt, hamut és kormot eredményez, amely állandó takarítási munkát követel. Ez azonban nem áll fenn az elektromos kandallók esetében, mivel nem égnek valódi faanyagok, nincs füst, csak kapcsolja be, kapcsolja ki, ennyire egyszerű.

Alacsony beépítési költség

A kandallók kiépítése egy vagyon, ami sok lakástulajdonos számára hosszú távon nem éri meg. Arról nem is beszélve, hogy kötelező ellenőrzések és kéménysepréseket sem kell elszenvednünk termékeinkkel. Az elektromos kandallókat egyszerűbb vásárolni és telepíteni, a készülék végső költsége pedig a stílus és típus függvénye.

Energia-hatékony

A téli hónapokban a számla igencsak meg tud emelkedni, ha folyamatosan használja a fűtési rendszert, márpedig télen miért is ne használná. Az elektromos kandalló egy kiegészítő fűtési megoldás, amely hatékony módja a szoba felmelegítésének, a hőmérséklet szinten tartásának, miközben a hó végére nem emelkedik drasztikusan a számla végösszege.

Élettartam

Az elektromos, látványkandallók meglepően sokáig tartanak. Más fűtőtestekkel és kandallókkal ellentétben kevésbé érzékenyek a korrózióra vagy rozsdásodásra. Még évekkel később is új eszköz hatását keltik.

Egyszerű telepítés

Nem kell a telepítésnél drasztikus megoldásban, mint a például a fal kiütésén, gondolkodnia. A legtöbb esetben csak csatlakoztatni kell a készüléket az elektromos hálózattal, és már működik is. Ebben az a nagyszerű, hogy kis lakásban is használható. A telepítési módozatok egyébként a kandalló típusától is függ, mert néhányat bárhová lerakhatunk, míg vannak olyanok, melyeket falra lehet szerelni, vagy akár a tv tartó szekrénybe is be tudjuk illeszteni, vagy beépíthetőek, melyek még realisztikusabb hatást keltenek.

Design és stílus

Megannyi lehetőség és design közül választhatunk. Olyant keres, ami könnyen mozgatható és bárhová elhelyezhető? Talán egy hagyományos megjelenésű kandallót választana? Esetleg a szoba kiegészítőjének szánja? Bármilyen legyen is az elképzése, biztos megtalálja a megfelelőt.

Biztonságos

A kandallóval kapcsolatosan sokunkban felmerül a biztonság kérdése, merthogy forró, kipattanhat egy szikra, mérgező gázok juthatnak a légtérbe. Ezek fel se merülhetnek az elektromos kandalló esetében, amik még automatikus kapcsolóval is el vannak látva, így nem kell egész nap azon aggódnia, hogy kikapcsolta vagy sem.

Természetes hatás

A tűz látványának megnyugtató hatását azok is élvezhetik, akik nem tudnak gyakorta a szabadba menni, de szeretnének egy kis természetközeli hangulatot kölcsönözni otthonuknak. Főleg az EvoFlame technológiával ellátott termékeinket, melyek díjnyertes lánghatással vannak ellátva, ezzel is biztosítva számunkra a hagyományos tűzteres kandalló megjelenését és hatását.

Egész évben használható

A végére hagytuk a legjobbat. Nem számít, hogy tél vagy nyár van, merthogy nem valódi láng ég, így évszaktól függetlenül bármikor használhatjuk, merthogy csak a látványláng funkció is használható fűtés nélkül. Egy nyári este is nagyon hangulatos tud lenni a kandalló köré kuporodni, és nem is ontja magából a meleget, mert a fűtési opciót ki is lehet kapcsolni.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük